HET GROOTSTE EN MEEST SFEERVOLLE HUWELIJKSEVENT VAN BELGIË
Ligging en bereikbaarheid
ROUTEBESCHRIJVING

Kortrijk Xpo ligt vlakbij de uitrit n° 2 van de autosnelweg E17 Antwerpen-Gent-Kortrijk.
Bekijk een gedetailleerde wegbeschrijving hier.

PARKING

De parking is geautomatiseerd, gecontroleerd en betalend. 
Prijs ticket: € 3

OPGELET: ook op zon- en feestdagen is het straatparkeren rond Kortrijk Xpo betalend. U betaalt hiervoor zelfs een duurder tarief dan op de parkeerterreinen van Kortrijk Xpo.

Aanbevolen parkings: P2 - P5 - P7
Ingang via In-Out Xpo Noord en In-Out Xpo Zuid

HOTELS EN RESTAURANTS IN KORTRIJK 

 

Wenst u na uw beursbezoek in Kortrijk te overnachten, of in één van de vele schitterende restaurants in Kortrijk en omstreken te reserveren?  Ontdek de mogelijkheden op de Kortrijk Xpo website

TOERISME: EEN DAGJE UIT IN KORTRIJK

Kortrijk is de historische centrumstad van één van de meest dynamische regio's van Vlaanderen.  Ze heeft een boeiende geschiedenis.  Meer dan 7 eeuwen geleden vond hier de Guldensporenstad plaats, symbool van de Vlaamse ontvoogding.  Recenter gaf de vlasnijverheid met haar vele economische uitlopers de stad een sterke internationale reputatie.  
Vandaag is Kortrijk een veelzijdige moderne stad, die intens investeert in haar toekomst.  Kortrijk verbindt historiek met toekomst ; traditie met innovatie.  Stad Kortrijk heeft u op toeristisch vlak heel wat te bieden! 
 
Ontdek hier de vele troeven van Kortrijk

Binnen een straal van 50 km rond Kortrijk vindt u tal van prachtige historische steden, zoals Brugge, Ieper, Gent en Lille (FR).  

Klik voor meer info op de desbetreffende stad: 
Brugge   |   Ieper   |   Gent   |   Lille (FR)